infrarood Sauna

De infraroodsauna is een moderne variant van saunabeleving, geheel natuurlijk en gegarandeerd zonder bijwerkingen. Perfect voor mensen die niet zo goed tegen hogere temperaturen kunnen van de traditionele sauna. De infraroodstralers zorgen voor een aangename droge warmte.

Positief voor gewrichten
De warmte stimuleert een positieve werking bij gewrichten. Er treedt een duidelijke vermindering van stijfheid op bij opwarming van de weefsels. Tevens wordt de spierspanning ook door een verhoogde temperatuur afgebouwd waardoor eventuele spierpijnen afnemen.

Minder Spierspanning
De zenuwpijnen worden door spierspanning veroorzaakt. Warmte vermindert de intensiteit van de pijnsteken, zowel bij de zenuwwortel als in het omliggende weefsel. Warmte leidt eveneens tot toename van de endorfine-productie, wat dus een pijnstillend effect tot gevolg heeft.

verhoogde bloedcirculatie
De warmte genereert een verhoogde bloedcirculatie doordat het hartritme stijgt bij hogere temperaturen. Door deze verhoogde activiteit in de bloedvaten en aders zal het genezingsproces bij ziektes en ontstekingen worden versneld.

Element(en)

Prijs: € 45
Tijdsduur: 40 minuten

Producten die u wellicht interessant vindt